Alba ca Zăpada - Cleaning Services

Deratizare, dezinsecție, dezinfecție

Ne dorim să oferim clienților noștri servicii de curățenie complete pentru a crea un mediu igienizat și sigur, de aceea ne ocupăm chiar și de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în orice spațiu. Datorită personalului calificat și instruit regulamentar, dar și a celor mai moderne echipamente și produse profesionale, vom înlătura dăunătorii și vom realiza procedee de dezinfectare și sterilizare corespunzătoare. Serviciile respectă normele impuse de Ministerul Mediului și Sănătății.

Deratizare

Acest serviciu se adresează persoanelor fizice, dar și juridice, companii, restaurante, birouri sau magazine, întrucât este extrem de important să vă protejați pe voi înșivă, dar și pe cei din jur de rozătoare dăunătoare precum șoareci sau șobolani care cresc considerabil riscul de apariție a unor boli. Prin deratizare, vă veți proteja familia, angajații sau clienții de boli infecțioase, epidemii și alte daune materiale precum deteriorarea mărfurilor și produselor depozitate. În plus, angajând o firmă specializată, veți evita plata unor sancțiuni din partea organelor abilitate pentru nerespectarea standardelor de curățenie și igienizare.

dezinsecție

Prin dezinsecție veți înlătura insectele și acarienii din locuința voastră, din biroul sau depozitul firmei. Vă garantăm dispariția a numeroase tipuri de dăunătoare precum: muște, țânțari, molii, viespi, albine, furnici, păianjeni, gândaci de bucătărie, purici etc. Știm cât de mult timp durează să scapi de aceste insecte sau acarieni, complet și pe termen lung, de aceea venim în ajutorul tău și îți oferim soluții eficiente și de durată, pentru a elimina această grijă. Indiferent de problema cu care te confrunți, îți asigurăm servicii de calitate și un control total asupra spațiului de care dispui.

dezinfecție

Procedurile de dezinfecție au rolul de a distruge microorganismele și de a preveni transmiterea unor infecții, viruși sau alte boli transmisibile. În primă fază, vom realiza o inspecție amănunțită a condițiilor în care vă desfășurați activitatea, pentru a stabili care sunt măsurile ce trebuie luate, în funcție de locul de dezvoltare a unor bacterii, paraziți, fungi, viruși etc. Ulterior vom începe procesul de decontaminare și sterilizare. Pentru că în această perioadă ne confruntăm cu pandemia de Coronavirus, acest serviciu este esențial atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru restaurante, centre medicale sau alte companii.